Доступність посилання

ТОП новини

Facebook веде переговори з банками про розширення обслуговування клієнтів


Компанія Facebook заявляє про переговори з кількома крупними фінансовими установами в США про можливість поєднання грошових рахунків клієнтів з їхніми Messenger. Про це повідомило агентство Reuters.

«Користувачі таких фінансових компаній, як PayPal (PYPL.O), Citibank (C.N) і American Express (AXP.N)зможуть пов’язати свої фінансові рахунки з Facebook Messenger та спілкуватися з представником служби підтримки клієнтів», – заявили в компанії.

За даними журналу Wall Street Journal, Facebook просить банки розповсюджувати детальну фінансову інформацію про своїх клієнтів, включаючи карткові операції і залишки на рахунках.

У Facebook зауважили, що компанія може побачити деяку фінансову інформацію таких користувачів, якщо вони вирішили ввійти в систему, але не використовуватиме для «реклами чи чогось ще».

«Ми не використовуємо таку інформацію…Важливою частиною цих партнерських відносин є збереження інформації людей в безпеці і й таємниці», – стверджують у компанії.

Читайте також – Публічний Wi-Fi: 5 способів захисту себе

Facebook – соціальна мережа, яка створена у 2004 році, за останніми даними, нею користуються близько двох мільярдів людей.

XS
SM
MD
LG