Доступність посилання

ТОП новини

Генконсульство України в Мілані заявляє про відновлення прийому громадян


Генконсульство з 25 лютого тимчасово зупинило прийом громадян через спалах коронавірусу в Італії
Генконсульство з 25 лютого тимчасово зупинило прийом громадян через спалах коронавірусу в Італії

Генеральне консульство України в Мілані повідомляє, що з 2 березня відновить загальний прийом громадян за попереднім записом. Як повідомляє прес-служба генконсульства у фейсбуці, роботу відновлюють відповідно до директив, оприлюднених префектурою Мілану.

«Громадяни, які були записані на 25, 27 і 28 лютого будуть прийматися в індивідуальному порядку окремо від загального запису. Працівники консульства зателефонують або відправлять електронне повідомлення кожному з вас та узгодять день та час прийому. Повторно записуватися вам не потрібно», – йдеться в повідомленні.

Водночас у генконсульстві наголосили, що при відвіданні консульства усіх просять дотримуватися рекомендацій, виданих італійськими санітарними службами, щодо запобігання подальшому розповсюдженню коронавірусу.

«А саме: в приміщенні генерального консульства не створювати натовп, дотримуватися необхідної дистанції при спілкуванні з відвідувачами та працівниками консульства, активно користуватися дезінфікуючими засобами для рук, при можливості – медичними масками та гумовими рукавицями», – йдеться в повідомленні.

Генконсульство з 25 лютого тимчасово зупинило прийом громадян через спалах коронавірусу в Італії.

Губернатор Ломбардії помістив себе під карантин – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:21 0:00

XS
SM
MD
LG