Доступність посилання

ТОП новини

МОЗ та Google домовилися інформувати населення про COVID-19


Оболонь, Київ, 24 березня 2020 року
Оболонь, Київ, 24 березня 2020 року

Міністерство охорони здоров’я України та компанія Google домовилися інформувати населення про COVID-19, повідомили в МОЗ.

«Ми продовжуємо інформувати населення про достовірну інформацію про COVID-19. Комунікаційна команда МОЗ та компанія Google домовилися про безкоштовне налаштування пріоритизації офіційних та достовірних джерел, каналів МОЗ у пошукових запитах щодо ситуації навколо COVID-19», – розповіла представниця МОЗ на брифінгу.

За її словами, між міністерством і Google немає ніякого обміну коштами.

«Google безкоштовно надає МОЗу послуги для інформування населення, еквівалент вартості яких сотні тисяч доларів», – зазначили у відомстві.

Зранку 25 березня Міністерство охорони здоров’я повідомило, що отримало грант в еквіваленті 550 000 доларів на пошукову кампанію в рамках пріоритетизації офіційних джерел інформації.

Це має дозволити користувачам пошукового сервісу в Україні першочергово отримувати достовірні дані, актуальну інформацію, інструкції та рекомендації щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції в Україні, а також мінімізувати користування недостовірними джерелами.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG