Доступність посилання

ТОП новини

Суд заарештував водія «Хаммера», якого підозрюють у загибелі 10-річної дівчинки


ДТП сталася увечері 24 липня
ДТП сталася увечері 24 липня

Шевченківський районний суд Києва заарештував 23-річного Кирила Островського, якого підозрюють у тому, що він за кермом автомобіля «Хаммер» збив 10-річну дівчинку 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві.

Згідно з рішенням суду, чоловіка заарештували до 21 вересня без права застави. Таким чином, суддя задовольнив клопотання прокуратури.

Водночас захист просив для Островського домашній арешт.

Поліція Києва зранку 25 липня заявила про затримання водія автомобіля «Хаммер», який ввечері 24 липня на пішохідному переході в центрі Києва збив дитину і втік. Дівчинка померла від травм в автомобілі «швидкої допомоги».

Напередодні в поліції повідомили, що за останні шість місяців 2018 року на 10 відсотків зменшилась загальна кількість ДТП порівняно з попередніми періодами, також кількість ДТП, в яких постраждали люди, зменшилася на 16%. За перші шість місяців цього року з вини нетверезих водіїв сталося понад 2 тисячі аварій, 349 з яких – з потерпілими.

У зв’язку із двома ДТП, які сталися 20 липня за участі маршруток, в Україні посилили заходи безпеки, проводяться рейдові перевірки перевізників.

Внаслідок цих ДТП, які сталися в Миколаївській і Житомирській областях 20 липня, загинули 15 людей, близько двох десятків були травмовані.

XS
SM
MD
LG