Доступність посилання

ТОП новини

На учасників інциденту в столичному Гідропарку склали адмінпротоколи – поліція


Вранці поліція повідомила про доправлення двох людей до відділення після суперечки на Гідропарку
Вранці поліція повідомила про доправлення двох людей до відділення після суперечки на Гідропарку

Київські поліцейські склали адміністративні протоколи на учасників інциденту, який стався вранці 6 квітня, повідомляє пресслужба Нацполіції.

За повідомленням, адміністративні матеріали передадуть до суду.

«Під час акції протесту щодо протиепідемічних заборон на території Гідропарку між учасниками заходу та поліцейськими виникла суперечка. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренування на спортивному майданчику. У результаті двох найбільш активних учасників події доставили до територіального управління поліції, де встановили їх анкетні дані та відібрали пояснення», – йдеться в заяві.

Читайте також: Молодь на карантині. Зміни у спілкуванні, житті та навчанні – фоторепортаж

Як стверджують поліцейські, чоловікам – 41 і 32 роки, один з них був на вулиці без маски, другий перебував у парковій зоні без посвідчення особи.

Вранці поліція повідомила про доправлення двох людей до відділення після суперечки на Гідропарку.

Уряд посилив карантинні заходи з 6 квітня. Зокрема від громадян вимагають мати при собі посвідчення особи за межами дому та носити засоби захисту в громадських місцях. Також заборонено ходити групами понад дві особи, за винятком супроводу дітей (яким до 14 років тепер не можна перебувати в громадських місцях самим).

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG