Доступність посилання

ТОП новини

На тлі загроз з боку Ірану Ізраїль посилює готовність військ, скасовує шкільні екскурсії


Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в уряді США повідомили, що Іран може завдати масованого ракетного удару по Ізраїлю. Фото ілюстративне
Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в уряді США повідомили, що Іран може завдати масованого ракетного удару по Ізраїлю. Фото ілюстративне

Ізраїль скасував 13 квітня шкільні екскурсії та інші молодіжні заходи, заплановані на найближчі дні, початок свята Песах, і привів збройні сили в повну бойову готовність через можливу атаку з боку Ірану.

Оголошуючи про ці заходи під час телевізійного брифінгу, головний військовий речник Даніель Хагарі сказав, що десятки бойових літаків перебувають у повітрі в рамках стану готовності.

Як уточнює видання Times of Israel, забороняють освітні заходи по всій країні і обмежують збори до 1 000 осіб. У деяких районах, наприклад, поблизу кордонів Гази та Лівану, вже існують більш суворі обмеження на проведення зібрань. Обмеження діятимуть до 23:00 понеділка, 15 квітня.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в уряді США повідомили, що Іран може завдати масованого ракетного удару по Ізраїлю в найближчу добу. За цими даними, атака буде спрямована на військові цілі в Ізраїлі і в ній можуть бути задіяні понад 100 безпілотників та десятки ракет.

Можлива атака стане відповіддю на удар Ізраїлю по посольству Ірану 1 квітня, коли загинули семеро членів Корпусу вартових ісламської революції (КСІР), включаючи високопоставлених офіцерів.

Форум

XS
SM
MD
LG