Доступність посилання

ТОП новини

Посольство США: українці можуть залишити повідомлення родині Маккейна до 31 серпня


Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров залишає запис в книзі пам’яті Джона Маккейна біля посольства США в Києві, 29 серпня 2018 року
Лідер Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров залишає запис в книзі пам’яті Джона Маккейна біля посольства США в Києві, 29 серпня 2018 року

Ті, хто хоче передати слова співчуття або інші повідомлення для родини покійного сенатора Джона Маккейна, можуть це зробити біля посольства Сполучених Штатів у Києві, повідомляє прес-служба посольства.

Читайте також: «Прощавай, друже!»: українці в соцмережах дякують Джону Маккейну

«Ми щиро дякуємо за співчуття та спогади багатьом українським друзям сенатора Маккейна. Книга співчуття залишається біля Посольства з 9:00 до 17:00 до 31 серпня для тих, хто хотів би залишити повідомлення його родині», – заявили у посольстві.

Після того, як стало відомо про смерть сенатора, кияни почали приносити квіти до посольства США та залишати слова підтримки рідним Маккейна у книзі, яка розміщена біля будівлі дипломатичної місії.

Під посольством США в Україні кияни вшановують пам’ять Джона Маккейна (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00

29 серпня посол України у США Валерій Чалий заявив, що разом із іншими представниками України візьме участь у церемонії поховання сенатора Маккейна.

Сенатор від Республіканської партії, ветеран війни у В’єтнамі та послідовний лобіст інтересів України Джон Маккейн помер від раку мозку 25 серпня у віці 81 року.

XS
SM
MD
LG