Доступність посилання

ТОП новини

Влада Китаю повідомляє про значне зниження кількості нових випадків коронавірусу


Водночас на сьогодні від коронавірусу померли 2118 людей, понад 74 тисячі інфіковані в Китаї і ще сотні в майже 30 країнах
Водночас на сьогодні від коронавірусу померли 2118 людей, понад 74 тисячі інфіковані в Китаї і ще сотні в майже 30 країнах

Влада Китаю повідомила про значне зменшення кількості нових випадків коронавірусу, але смертність продовжує зростати.

Національна комісія охорони здоров’я Китаю 20 лютого повідомила про 628 нові випадки в центральній провінції Хубей, що вважається епіцентром спалаху, і 45 випадків в інших районах країни. Ці цифри найнижчі в контексті нових випадків захворювання за місяць, в тому числі в провінції Хубей, і це третє зниження кількості з понеділка.

Водночас на сьогодні від коронавірусу померли 2118 людей, понад 74 тисячі інфіковані в Китаї і ще сотні в майже 30 країнах.

Іран напередодні повідомив про два смертельні випадки, перші – на Близькому Сході. В Японії померли дві людини на борту круїзного лайнера Diamond Princess – 80-річні чоловік і жінка.

Сьогодні вранці в Україні очікують прибуття з китайського Уханю 48 громадян України та 29 іноземців. В Україні підтверджених випадків коронавірусу, за даними МОЗ, немає.

XS
SM
MD
LG