Доступність посилання

ТОП новини

У Конгресі США зафіксували два випадки зараження коронавірусом


14 членів Конгресу оголосили, що підуть на карантин, оскільки мали зустрічі із зараженими
14 членів Конгресу оголосили, що підуть на карантин, оскільки мали зустрічі із зараженими

Двоє членів Палати представників Конгресу США оголосили в середу про те, що заражені коронавірусом. Про це, зокрема, повідомили конгресмен від Флориди Маріо Діас-Балард і конгресмен від Юти Бен Макадмс. Це перші два випадки зараження серед американських законодавців.

Конгресмен з Флориди написав у твіттері написав, що почувається добре і закликав американців поставитися до ситуації з коронавірусом «вкрай серйозно». Законодавець з Юти закликав американців до єдності, щоб «вийти з цієї кризи ще сильнішими». Як ці двоє конгресменів заразилися невідомо, зараз вони перебувають на самоізоляції.

У Конгрес заявили, що медики намагаються виявити всіх на Капітолійському пагорбі, хто міг в останні дні конатктувати з двома хворими конгресменами. 14 членів Конгресу оголосили, що підуть на карантин, оскільки мали зустрічі із зараженими вірусом колегами. У приміщеннях Конгресу проводять дезінфекцію.

Поширення вірусу серед законодавців загрожує зривом роботи Конгресу, коли може знадобитися ускладнення екстрених рішень.

У середу президент Дональд Трамп підписав закон, який передбачає надання можливості проведення тестування на коронавірус кожному американцеві і виділення допомоги тим, хто тимчасово опинився без роботи.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG