Доступність посилання

ТОП новини

У Києві з 17 березня вводять обмежувальні заходи через коронавірус – КМДА


Скільки триватиме столичний «карантин» поки невідомо
Скільки триватиме столичний «карантин» поки невідомо

Столична влада з 17 березня посилює обмежувальні заходи, щоб убезпечити жителів Києва від поширення коронавірусу, йдеться на сайті КМДА.

«З 17 березня у Києві максимально обмежується: пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України; проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян; робота закладів громадського харчування. Не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Вони зможуть приймати онлайн замовлення на доставку їжі. Не працюватимуть і торговельні центри, за винятком продуктових та господарських магазинів та аптек. Працюватимуть АЗС, банки та банкомати», – йдеться в повідомленні.

За даними КМДА, також тимчасово призупиняється і робота спортивних комплексів і залів, СПА-салонів, салонів краси, саун, косметологічних кабінетів, кабінетів масажу, перукарень, тату-салонів, розважальних закладів – дискотек, нічних та комп’ютерних клубів.

«Ми розуміємо, що це незручності для мешканців міста та втрати для бізнесу. Але вони – вимушені та тимчасові. Прибутки та гроші – важливі. Та здоров’я і життя людей – найважливіше. І ми повинні дбати перш за все про це», – цитує сайт КМДА мера Віталія Кличка.

Скільки триватимуть обмежувальні заходи у КМДА не вказують.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні – до 3 квітня.

В Україні на сьогодні лабораторно підтверджені 5 випадків COVID-19, одна людина померла.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG