Доступність посилання

ТОП новини

У депутата Шахова палата була гірша, ніж у студентів – Кличко про «VIP-умови» для хворих на COVID-19


Про захворювання Сергія Шахова на COVID-19 стало відомо 18 березня, зараз він удома на самоізоляції
Про захворювання Сергія Шахова на COVID-19 стало відомо 18 березня, зараз він удома на самоізоляції

Мер Києва Віталій Кличко заперечив інформацію про те, що в інфекційних лікарнях столиці, де госпіталізовують хворих чи пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію, створені особливі умови чи привілеї для конкретної категорії осіб. Про це він сказав в програмі «Суботнє інтерв’ю» на Радіо Свобода, навівши у приклад ситуацію з госпіталізованим свого часу народним депутатом Сергієм Шаховим, членом депутатської групи «Довіра».

«Якщо кажуть: в Олександрівській лікарні є VIP-палати, то щоб нікого не слухати, я пішов в Олександрівську лікарню, нікого не попереджаючи. Кажу: показуйте мені, будь ласка, де у нас VIP-палати. Особисто перевірив всі поверхи інфекційного відділення. Нічого не знайшов. Навіть знайшов депутата Шахова, в якого умови були гірші, ніж там, де лежали студенти. У студентів палата була набагато більша», – прокоментував Кличко.

Він заявив, що на сьогодні потрібно «зробити все для того, щоб ланцюг передачі інфекції від людини до людини обірвався».

«Ми пройдемо цей непростий виклик хвороби. Нам потрібно пройти виклик фінансових випробувань для кожного, для бюджету і міста, і кожної родини», – сказав Кличко.

31 березня народний депутат Сергій Шахов покинув стіни Олександрівської лікарні у Києві, щоб перебувати вдома на самоізоляції під наглядом лікарів. Він повідомив у фейсбуці, що це стало можливим після того, як «рентген показав чисті легені». Про захворювання Шахова на COVID-19 стало відомо 18 березня.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG