Доступність посилання

ТОП новини

Туреччина зупинила міжнародне авіасполучення через пандемію коронавірусу


Пасажири у підземці дотримуються соціальної дистанції через спалах коронавірусу, Стамбул, Туреччина, 25 березня 2020 року
Пасажири у підземці дотримуються соціальної дистанції через спалах коронавірусу, Стамбул, Туреччина, 25 березня 2020 року

Влада Туреччини скасувала всі міжнародні перельоти, щоб запобігти поширенню коронаврусу, заявив 27 березня у телезверенні до народу президент країни Реджеп Таїп Ердоган.

Він заявив, що міжнародні авіарейси скасовуються на невизначений термін, а внутрішні поки залишаються, втім це залежатиме від консультацій з владою на місцях.

Ердоган зпевнив, що турецькі лікарні добре забезпечені, зокрема обладнанням для інтенсивної терапії, а виробництво захисних засобів, в тому числі респіраторів, збільшили.

Президент Туреччини закликав громадян не панікувати і бути спокійними.

Як повідомляє турецька агенція Anadolu, станом на 27 березня від COVID-19 в країні померли 92 людини.

За даними Центру системних досліджені та інжинірингу при університеті Джонса Гопкінса, на сьогодні у світі кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом складає майже 600 тисяч, від COVID-19 померли понад 27 тисяч людей, видужали – більш ніж 131 тисяча.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG