Доступність посилання

ТОП новини

Представники від президента України перевірили санітарні умови на адмінкордоні з анексованим Кримом


КПВВ «Каланчак»
КПВВ «Каланчак»

Фахівці Представництва президента України в АРК спільно з представниками Мінреінтеграції в Херсонській області провели моніторинг умов перетину адміністративного кордону з анексованим Кримом і забезпечення санітарних умов на тимчасових пунктах в’їзду-виїзду «Чонгар», «Чаплинка» і «Каланчак», повідомляяє пресслужба представництва у фейсбуці.

«За підсумками візиту підготовлено комплексний звіт та рекомендації щодо вдосконаленні роботи КПВВ. Також було здійснено огляд гідротехнічної споруди у Каланчацькому районі, яка на період тимчасової окупації перекриває Північно-Кримський канал», – йдеться в повідомленні.

Що саме рекомендують вдосконалити в роботі КПВВ в повідомленні не вказано.

Нині тимчасово обмежений (з 17 березня – ред.) пропуск через пункти в’їзду-виїзду на адмінкордоні окупованого Криму з Херсонською областю, ці обмеження будуть діяти до закінчення карантину, пов’язаного із заходами запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Після анексії Криму Росією на початку 2014 року між материковою Україною і півостровом проліг формально адміністративний, але фактично – справжній кордон. У Херсонській області на адмінкордоні з Кримом працюють три КПВВ: «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинка».

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG