Доступність посилання

ТОП новини

Штаб ООС повідомив про додаткові обмеження на всіх КПВВ на лінії розмежування


Причина обмежень – запобігання поширенню коронавірусу
Причина обмежень – запобігання поширенню коронавірусу

У штабі Операції об’єднаних сил повідомили, що для запобігання поширенню коронавірусу з 00:00 16 березня року до 3 квітня вводяться додаткові тимчасові обмеження на перетин лінії розмежування на всіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду (КПВВ) з тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

«З вказаного часу буде припинено пропуск з тимчасово окупованих територій осіб, які не мають постійної реєстрації місця проживання на підконтрольній Уряду України території, а також іноземців та осіб без громадянства, які не мають постійної реєстрації місця проживання на підконтрольній уряду України території. При цьому, пропуск вказаної категорії осіб у зворотному напрямку здійснюватиметься без обмежень. Водночас, припиняється пропуск осіб з постійною реєстрацією місця проживання на підконтрольній уряду України території, в тому числі іноземців та осіб без громадянства, які мають постійну реєстрацію місця проживання на підконтрольній уряду України території через лінію розмежування на тимчасово окуповані території. В зворотному напрямку пропуск даних осіб відбуватиметься без обмежень», – повідомили у штабі ООС.

Військові попросили врахувати інформацію під час планування поїздок.

Раніше сьогодні повідомлялося, що з 16 березня на два тижні закривається єдиний контрольний пункт в’їзду-виїзду в Луганській області – «Станиця Луганська».

У Донецькій області працюють чотири автомобільні пункти пропуску – «Майорське», «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове». Також на лінії розмежування діє лише один КПВВ у Луганській області – «Станиця Луганська», і він є пішохідним.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про пандемію через спалах коронавірусної інфекції. 12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні – до 3 квітня. В Україні на цей час лабораторно підтверджені три випадки коронавірусного захворювання, з них одна хвора померла.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG