Доступність посилання

ТОП новини

Від початку доби бойовики 5 разів порушили режим тиші – Міноборони


За наявними відомостями, втрат у лавах ЗСУ немає
За наявними відомостями, втрат у лавах ЗСУ немає

Від початку поточної доби, 5 квітня, бойовики на Донбасі п’ять разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

«На Донецькому напрямку, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, російські окупаційні війська тричі відкривали вогонь по позиціям українських захисників в районі населеного пункту Кам’янка. Також збройні формування Російської Федерації використовували міномет 120 калібру під час обстрілу наших позицій неподалік Гнутового. На Луганському напрямку, противник випустив дві міни 82 калібру по позиціям Об’єднаних сил в районі населеного пункту Хутр Вільний», – мовиться у повідомленні.

Зазначається, що українські військові відкривали вогонь у відповідь, втрат у лавах ЗСУ немає.

У міністерстві також повідомили, що випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Коронавірус: Росія кинула «ДНР» і «ЛНР»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:20:16 0:00

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці».

За даними ООН, від березня 2014-го до 31 жовтня 2019 року унаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули 13 000 – 13 200 людей.

XS
SM
MD
LG