Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні вступники отримають рекомендації на бюджет


У Міністерстві освіти і науки повідомляють, що 1 серпня стане відомо, хто з вступників отримав рекомендацію на бюджет.

Як повідомляє прес-служба МОН, йдеться про вступників, що вступають після школи на бакалавра, а також магістра медичного, фармацевтичного і ветеринарного спрямування.

У тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти бюджету)».

У МОН зазначають, що таким вступникам до 18:00 6 серпня треба подати оригінали документів, а після виконання цих вимог статус електронної заяви має змінитися на «Включено до наказу», потім видається наказ про зарахування.

Після зарахування на бюджет – 7 серпня – відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт. У разі її отримання статус електронної заяви вступника змінюється з «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».

Читайте також – Фініш вступної кампанії 2018: поради МОН

25 липня завершилася реєстрація електронних кабінетів вступників. Через них можна було подати заяви для вступу на бакалавра та магістра на основі повної загальної середньої освіти.

XS
SM
MD
LG