Доступність посилання

ТОП новини

МВС назвало версії нападу на чиновницю в Херсоні


Напад на Катерину Гандзюк стався 31 липня, нападник плеснув їй в обличчя невідомою речовиною
Напад на Катерину Гандзюк стався 31 липня, нападник плеснув їй в обличчя невідомою речовиною

Слідство розглядає кілька версій у справі щодо нападу на виконувачку обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк. Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України у Facebook, серед версій – службова діяльність потерпілої, активна громадська позиція і побутові конфлікти.

У МВС додали, що напад на Гандзюк, яку 31 липня облили невідомою речовиною, тепер кваліфікують як «умисне тяжке тілесне ушкодження». Раніше справу порушували за статтею «хуліганство». Що це була за речовина в МВС не знають, попередньо йдеться про кислоту.

Лікар про напад у Херсоні: у чиновниці понад 30% опіків – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:09 0:00

Поліція Херсонської області оголосила у розшук нападника на Катерину Гандзюк. На сторінці Національної поліції у Facebook оприлюднили відео втечі нападника.

Виконувачка обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерина Гандзюк перебуває в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні після нападу, який стався вранці 31 липня близько 8:30.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, коли жінка вийшла з під’їзду свого будинку, щоб іти на роботу, до неї підбіг невідомий, одягнений у чорне. Він плеснув в обличчя Гандзюк невідомою речовиною і втік.

Читайте також: Хронологія нападів на активістів та учасників бойових дій

Українське представництво міжнародного антикорупційного руху Transparency International у повідомленні в мережі Facebook вимагає розслідувати напад на Катерину Гандзюк – відому в Херсоні громадську діячку, критика місцевих правоохоронних органів.

Це вже третій цього літа напад на відомих у Херсоні людей. У червні невідомі особи атакували з ножем «автомайданівця» Віталія Устименка, того ж місяця двоє чоловіків побили головного редактора херсонського сайту «Мост» Сергія Нікітенка.

XS
SM
MD
LG