Доступність посилання

ТОП новини

НАБУ: першого заступника директора усунули від обов’язків на час досудового розслідування


Пресслужба не називає імені посадовця, водночас першим заступником голови НАБУ є Гізо Углава
Пресслужба не називає імені посадовця, водночас першим заступником голови НАБУ є Гізо Углава

Першого заступника Національного антикорупційного бюро відсторонили від виконання обов’язків, повідомляє пресслужба НАБУ 25 травня.

Це пояснили метою забезпечення обʼєктивного досудового розслідування, відкритого через ймовірний витік інформації.

«Наказом Директора #НАБУ за відповідною заявою про можливий конфлікт інтересів усунуто Першого заступника Директора НАБУ від виконання посадових обов’язків та керівництва, закріпленими у внутрішніх документах напрямами та підрозділами», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: НАБУ підозрює ексазтупника голови Офісу президента у незаконному збагаченні на понад 15 млн грн

НАБУ обіцяє інформувати громадськість про перебіг розслідування, а також наголошує, що колектив Бюро «максимально зацікавлений в проведенні повного, всебічного та неупередженого розслідування за цим фактом».

Пресслужба не називає імені посадовця, водночас першим заступником голови НАБУ є Гізо Углава. Він не коментував ситуацію публічно.

22 травня Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила, що провела обшук в помешканні детектива одного з підрозділів НАБУ. Слідчі дії були частиною досудового розслідування Управління внутрішнього контролю НАБУ за статтями про зловживання владою та розголошення даних.

Форум

XS
SM
MD
LG