Доступність посилання

ТОП новини

Геращенко про напад на Гандзюк: сьогодні вже буде результат


Антон Геращенко
Антон Геращенко

У слідства «сьогодні вже буде результат» у справі про напад на виконувачку обов’язків керуючої справами Херсонської міськради Катерину Гандзюк. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко.

«Слідство робить все можливе, щоб встановити осіб, які підготували й реалізували цей жахливий злочин. Зняті записи з десятків відеокамер, відстежується шлях по даному мікрорайону особи, яка вилила на Катерину одну з видів кислоти. Сьогодні вже буде результат», – сказав він.

За його словами, зараз цією справою займаються «найкращі сили поліції у Херсонській області разом з київськими аналітиками».

Виконувачку обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк шпиталізували після нападу, який стався вранці 31 липня близько 8:30. Коли жінка вийшла з під’їзду свого будинку, щоб іти на роботу, до неї підбіг невідомий, одягнений у чорне. Він хлюпнув в обличчя Гандзюк невідомою речовиною і втік.

Спочатку правоохоронці кваліфікували напад на Катерину Гандзюк як «хуліганство», а потім перекваліфікували на «умисні тяжкі тілесні ушкодження, вчинені з метою залякування потерпілого». 1 серпня у ГПУ повідомили, що напад кваліфікують як «замах на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю».

XS
SM
MD
LG