Доступність посилання

ТОП новини

У Москві відмовилися узгодити акцію протесту Навального проти пенсійної реформи


Акція протесту проти пенсійної реформи. Росія, Москва, 19 липня 2018 року
Акція протесту проти пенсійної реформи. Росія, Москва, 19 липня 2018 року

Влада Москви не погодила заявку прихильників російського опозиційного політика Олексія Навального на проведення в центрі російської столиці ходи-мітингу проти пенсійної реформи в Єдиний день голосування 9 вересня. Про це повідомив «Інтерфаксу» керівник московського департаменту регіональної безпеки Володимир Черніков у неділю, 26 травня.

Раніше в прес-службі департаменту агентству пояснили, що прихильники Навального подали заявку про проведення мітингу проти зміни пенсійного законодавства 9 вересня на Тверській вулиці, при цьому заявлена чисельність учасників – до 30 тисяч осіб.

25 серпня стало відомо, що поліція затримала опозиціонера і голову Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального біля під’їзду його будинку, причину затримання не назвали.

Навальний підтвердив у неділю, що залишається у відділку у зв’язку зі справою про січневі акції протесту. У понеділок відбудеться суд.

Соратники опозиціонера пов’язують його затримання з планами його прихильників провести 9 вересня акції протесту проти підвищення пенсійного віку. У керівництві Москви заявляли, що вивчать заявку на проведення масової акції.

XS
SM
MD
LG