Доступність посилання

ТОП новини

Заборона на роботу кафе і ресторанів в Одесі є рекомендаційною – заступник мера


Офіційної інформації про інфікування коронавірусом людей в Одесі на сьогодні немає
Офіційної інформації про інфікування коронавірусом людей в Одесі на сьогодні немає

Заборона на роботу для одеських торговельних центрів, розважальних закладів, кафе, ресторанів та інших місць можливого масового скупчення громадян поки що має рекомендаційний характер, заявив в коментарі Радіо Свобода заступник одеського міського голови Павло Вугельман.

За його словами, остаточне рішення ухвалюватиме міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка сьогодні має зібратися.

«В рамках міського плану заходів ми створили чотири районні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТБНС) та створили моніторингові групи у складі підрозділів одеської міської ради та органів державної влади. Після сьогоднішнього засідання комісії з питань ТБНС і їхнього рішення моніторингові групи будуть моніторити різні заклади», – заявив Вугельман.

15 березня вночі одеський міський голова підписав розпорядження про призупинення роботи усіх громадських закладів незалежно від форми власності – кафе, ресторанів, ТРЦ. В тексті йшлося про заборону та відповідальність власників підприємств, але наступного дня і він, і його заступник заявили про рекомендаційний характер документа.

Раніше 13 березня в Одесі відбулося засідання обласної комісії ТБНС. В протоколі засідання йшлося про необхідність обмеження проведення культурно-масових заходів у місцях масового скупчення та перебування людей. Проте про заборону в тексті не вказано.

Офіційної інформації про інфікування коронавірусом людей в Одесі на сьогодні немає.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG