Доступність посилання

ТОП новини

Ексміністр Омелян повідомив про деталі нової справи проти нього


Міністр інфраструктури в уряді Володимира Гройсмана – Володимир Омелян, архівне фото, 2018 рік
Міністр інфраструктури в уряді Володимира Гройсмана – Володимир Омелян, архівне фото, 2018 рік

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що суд зобов’язав НАБУ відкрити справу проти нього та інших тодішніх керівників міністерства за начебто незаконне звільнення керівництва Бердянського порту в 2017 році.

«Пікантна деталь – одна з політичних партій, яка була присутня в парламенті минулого скликання і працює в новому, була дуже незадоволена нашим рішенням у 2017-му. Але ми вважали і вважаємо, що інфраструктура – поза політикою», – прокоментував Омелян у фейсбуці.

Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України зареєструвати кримінальне провадження щодо колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна, його заступника, державного секретаря відомства, а також чинних посадовців міністерства, повідомила 9 квітня пресслужба суду.

Заявник, громадська організація «Бердянський антикорупційний центр», стверджує, що ці посадові особи довели державне підприємство «Бердянський морський торговельний порт» до банкрутства через зловживання владою, службові підробки, грубе порушення законодавства про працю та невиконання судового рішення.

XS
SM
MD
LG