Доступність посилання

ТОП новини

Кількість постраждалих після отруєння в готелі на Львівщині зросла до 30 – Держпродспоживслужба


29 дітей і одного дорослого шпиталізували з попередніми діагнозами «гостра кишкова інфекція» та «харчова токсикоінфекція»
29 дітей і одного дорослого шпиталізували з попередніми діагнозами «гостра кишкова інфекція» та «харчова токсикоінфекція»

Кількість постраждалих після отруєння в готелі на Львівщині зросла до 30, серед них 29 дітей, повідомило управління Держпродспоживслужби у Львівській області дані на 8:00 7 серпня.

«До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з попередніми діагнозами «гостра кишкова інфекція», «харчова токсикоінфекція» госпіталізовано 25 осіб, з них 24 дітей, 5 дітей відмовилось від госпіталізації і знаходяться на амбулаторному лікуванні», – повідомили у відомстві.

За даними Держпродспоживслужби, діти прибули на відпочинок з міста Шепетівка Хмельницької області. При зборі епіданамнезу експерти встановили, що постраждалі вживали курячі яйця, млинці, борщ зі сметаною та молочну продукцію.

Пізно увечері 6 серпня до Львівської обласної інфекційної лікарні доправили 16 підлітків та одного дорослого з ознаками харчового отруєння. Пізніше в поліції повідомили про 27 постраждалих. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил боротьби з епідеміями.

XS
SM
MD
LG