Доступність посилання

ТОП новини

Пелосі «з величезною повагою та захопленням» запросила Зеленського виступити у Конгресі


Президент України Володимир Зеленський і спікерка нижньої палати Конгресу США Ненсі Пелосі під час зустрічі в Києві, 30 квітня 2022 року
Президент України Володимир Зеленський і спікерка нижньої палати Конгресу США Ненсі Пелосі під час зустрічі в Києві, 30 квітня 2022 року

Спікер Палати представників Ненсі Пелосі надіслала запрошення президенту України вступити на засіданні Конгресу США.

«З величезною повагою та захопленням його надзвичайним керівництвом я надсилаю запрошення від імені двопартійного керівництва Конгресу Володимира Зеленського виступити на Спільному засіданні Конгресу о 7:30 p.m сьогодні ввечері», – написала вона у твіттері.

Раніше Ненсі Пелосі надіслала всім членам Палати лист із проханням прибути в середу до Капітолію «для проведення спеціального заходу».

Читайте також: Байден запросив Зеленського до США через нову фазу війни – Кірбі

Крім того, президент США Джо Байден привітає президента України Володимира Зеленського у Білому домі в середу, 21 грудня, о 21:00 за київським часом. О 21:30 Байден проведе двосторонню зустріч із Зеленським. О 23:30, як очікується, президенти США та України проведуть спільну пресконференцію.

Візит до Вашингтона стане першою іноземною поїздкою Володимира Зеленського після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну.

XS
SM
MD
LG