Доступність посилання

ТОП новини

Дощі, мокрий сніг і відлига – синоптики спрогнозували погоду на 31 грудня


За даними Укргідрометцентру, щодо опадів, то їх спричинять атмосферні фронти північного циклону «Себастьян»
За даними Укргідрометцентру, щодо опадів, то їх спричинять атмосферні фронти північного циклону «Себастьян»

В останній день року в Україні будуть дощі, мокрий сніг і відлига, повідомили в Укргідрометцентрі.

«В останній день року атмосфера вирішить трішки пожартувати і замість класичної зимової погоди зі снігом і морозами, пришле в Україну дощі, мокрий сніг і відлигу. Потепління першими відчують жителі західних областей України, там температура зросте вже найближчої ночі, а протягом наступних двох діб відлига спостерігатиметься і по всій країні», – йдеться в повідомленні.

За даними Укргідрометцентру, щодо опадів, то їх спричинять атмосферні фронти північного циклону «Себастьян». «У залежності від температури повітря, фаза опадів буде відрізнятись по території України – очікуємо і сніг, і мокрий сніг і дощі», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, у західних областях на 31 грудня прогнозують дощ, вночі місцями з мокрим снігом; температура повітря вночі буде близько 0°, вдень – 1-6° тепла.

На решті території – невеликий сніг, вдень подекуди з дощем, лише в південній частині вночі без істотних опадів; температура повітря – вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на сході країни вночі 6-11° морозу, вдень – 0-5° морозу.

На дорогах країни прогнозують ожеледицю; вночі і вранці у західних та східних областях – туман; у північних і центральних областях – місцями ожеледь.

У Києві засяяла вогнями головна ялинка України (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:40 0:00
Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG