Доступність посилання

ТОП новини

Пасажирський потяг і вантажівка зіткнулися на Закарпатті, є постраждалі – ДСНС


У поліції Закарпаття заявили, що обставини ДТП встановлюють слідчі
У поліції Закарпаття заявили, що обставини ДТП встановлюють слідчі

На Закарпатті 23 липня зіткнулися вантажівка і пасажирський потяг, повідомило Головне управління ДСНС у регіоні. На момент аварії у потязі перебували 226 пасажирів. За попередніми даними, внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, троє з яких (водій вантажівки і дві пасажирки потяга) каретами екстреної медичної допомоги були шпиталізовані, повідомили в управлінні.

У поліції Закарпаття заявили, що шпиталізовані жительки Вінницької та Львівської областей, а водію вантажівки медики надали допомогу і відпустили його на амбулаторне лікування.

За повідомленням, ДТП біля села Рокосово Хустського району сталося близько полудня.

Причини зіткнення пасажирського потяга №13 сполученням Київ – Солотвино і вантажного автомобіля Volvo наразі не встановлені, заявили в ДСНС.

Натомість в «Укрзалізниці» заявили, що ДТП спричинив водій вантажівки.

«При справно працюючій переїзній сигналізації водій вантажівки виїхав на колії, чим спричинив зіткнення з пасажирським поїздом. Локомотив поїзда зійшов із рейок першою колісною парою», – йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, пасажирів згаданого рейсу доправлять до станції Солотвино дизель-поїздом. Пасажирів зворотного рейсу поїзда Солотвино – Київ дизель-поїздом доправлять до станції Королево, звідки поїзд вирушить до Києва.

У поліції Закарпаття заявили, що обставини ДТП встановлюють слідчі.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG