Доступність посилання

ТОП новини

Із Перемишля до Києва вирушає ще один поїзд із евакуйованими українцями – УЗ


Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня
Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня

Швидкісний поїзд «Інтерсіті+» сполученням Перемишль – Київ 23 березня вирушить з Польщі до України для надання допомоги українцям, котрі внаслідок карантинних обмежень не можуть самостійно перетнути кордон, повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Поїзд відправиться із Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705. Під час рейсу з Польщі поїзд робитиме зупинку у Львові та прибуде до Києва о 23:59. До Перемишля поїзд прослідує без пасажирів», – йдеться в повідомленні УЗ.

За даними перевізника, бригада стюардів, яка обслуговуватиме поїзд, буде забезпечена усіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Раніше «Укрзалізниця» відправила сім спеціальних поїздів для перевезення громадян України із Польщі та Чехії, зокрема і поїзд для повернення додому українців, а також громадян Білорусі й балтійських країн.

В МЗС раніше повідомили, що за сприянння дипломатів в Україну за час обмежувальних заходів за кордоном повернулися близько 60 тисяч українців.

За данами МОЗ, станом на ранок 23 березня в Україні зафіксовано 73 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. Троє людей померли, один пацієнт одужав і виписався з лікарні.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG