Доступність посилання

ТОП новини

Roshen: термін придатності продукції в Криму закінчився щонайменше на початку 2018 року


Фабрика Roshen у російському Липецьку
Фабрика Roshen у російському Липецьку

Термін придатності продукції кондитерської корпорації Roshen в анексованому Росією Криму закінчився щонайменше на початку 2018 року, відповідно, вона може бути небезпечною для здоров’я, повідомила прес-служба компанії у зверненні, що адресоване до «українців, які мешкають в анексованому та окупованому Криму».

«Остання продукція на Липецькій фабриці (колишнє виробництво корпорації «Рошен» у Росії – ред.) була випущена ще у першому кварталі 2017 року, з того часу на фабриці нічого не виготовляється. З 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво. Також свою діяльність зупинив торговий дім та склад готової продукції. Потужності фабрики законсервовані, персонал скорочено», – попередили в компанії українців Криму, який нині отримує харчі з Росії.

Згідно з повідомленням, жодне інше підприємство Roshen не виробляло і не виробляє цукерки з російськими етикетками. Для продукції Roshen, виробленої в Україні, доступ на російський ринок закритий ще з 2013 року, нагадали в компанії.

Перед цим служба новин «ТСН» телеканалу «1+1» оприлюднила сюжет, у якому показані цукерки з давно закритої липецької фабрики Roshen, які, за повідомленнями глядачів із анексованого Росією Криму, досі продаються на півострові.

XS
SM
MD
LG