Доступність посилання

ТОП новини

Росія: всіх учасників зустрічей із Путіним перевіряють на коронавірус


Президент Росії Володимир Путін (п) і головний лікар Денис Проценко, який очолює лікарню, де перебувають інфіковані коронавірусом
Президент Росії Володимир Путін (п) і головний лікар Денис Проценко, який очолює лікарню, де перебувають інфіковані коронавірусом

Усіх учасників зустрічей із президентом Росії Володимиром Путіним заздалегідь перевіряють на коронавірус, заявив 29 березня речник російського лідера Дмитро Пєсков.

У програмі «Москва. Кремль. Путін» на телеканалі «Россия-1» Пєсков також сказав, що тести проходять також співробітники адміністрації, які працюють безпосередньо з Путіним.

Пєсков не сказав, чи здавав тест на коронавірус сам Путін. Раніше він стверджував, що в цьому немає потреби, оскільки у російського президента немає проблем зі здоров’ям.

Дмитро Пєсков виступив у телепрограмі віддалено. Речник був одним із гостей на дні народження сестри композитора Ігоря Крутого. Це святкування відвідав інфікований коронавірусом співак Лев Лещенко, який нині лікується. За словами Пєскова, Лещенка він на дні народження не бачив.

Раніше Пєсков повідомив про виявлення коронавірусу в одного зі співробітників адміністрації президента. З Путіним ця людина не контактувала, додав Пєсков.

Всього в Росії станом на 29 березня виявлено понад 1500 випадків зараження коронавірусом. 8 людей померли.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG