Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині затримали командира підрозділу академії сухопутних військ за підозрою у збуті психотропної речовини – виправлено


Згідно з версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну: клієнтів підшукував через особисті зв’язки. Співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару»
Згідно з версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну: клієнтів підшукував через особисті зв’язки. Співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару»

Виправлений заголовок новини: йдеться про командира підрозділу академії сухопутних військ. Новина також доповнена даними від СБУ про те, що йдеться про підрозділ у Старичах

Управління Служби безпеки України у Львівській області повідомляє, що викрило офіцера військової частини, що дислокується у селищі Старичі і входить у підпорядкування Національної академії сухопутних військ, за підозрою в причетності до організації збуту наркотиків.

За повідомленням, правоохоронці затримали підозрюваного командира підрозділу Національної академії сухопутних військ 8 березня під час продажу чергової партії амфетаміну. Вилучену психотропну речовину направили на експертне дослідження.

Згідно з версією слідства, військовослужбовець налагодив механізм реалізації амфетаміну: клієнтів підшукував через особисті зв’язки. Співробітники СБУ задокументували кілька фактів збуту «товару».

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею 208 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років ув’язнення.

Слідчі дії тривають, встановлюють усі обставини правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, які, можливо, також причетні до збуту психотропних речовин.

Спецоперація проводилась спільно за участі працівників СБУ, поліції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівської області.

XS
SM
MD
LG