Доступність посилання

ТОП новини

Партія Зеленського визначила свою ідеологію


Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко
Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко

Українська владна партія «Слуга народу» провела 15 лютого в Києві свій з’їзд, під час якого ухвалила кадрові рішення та визначила власне ідеологічне спрямування. За словами голови партії Олександра Корнієнка, це «український центризм».

Делегати з’їзду також збільшили склад Вищої ради партії з п’яти до восьми людей та переобрали її склад. До Вищої ради включили заступника голови фракції «Слуга народу» Євгенію Кравчук, народних депутатів Артема Культенка, Олександра Качуру, Вадима Галайчука, Анатолія Остапенка, Романа Грищука та Ольгу Коваль та Сергія Кострійчука, який був керівником відділу регіональної роботи на президентських і парламентських виборах.

Партія «Слуга народу» офіційно обрала своїм офісом конгресно-виставковий центр «Парковий», повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук. Під час президентських та парламентських виборів у КВЦ «Парковий» розміщувався штаб нині владної команди.

До «Паркового» також запросили новообраних депутатів місцевих рад і голів об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Протягом двох днів для них проведуть навчання, повідомили у партії.

Загалом участь у семінарах та тренінгах візьмуть понад 100 осіб. У програмі навчання – ознайомлення з системою органів місцевого самоврядування, регламентом місцевих рад та процедур, бюджетним процесом в ОТГ, формуванням методів та інструментів забезпечення місцевого економічного розвитку, обговорення перспектив реформи децентралізації в Україні.

Учасники з’їзду «Слуги народу» вирішили, що партія братиме участь у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

XS
SM
MD
LG