Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: у Харкові без світла залишаються до 200 тисяч абонентів, на Харківщині діють погодинні відключення


Напередодні стало відомо про запровадження на Харківщині графіку погодинних відключень електроенергії
Напередодні стало відомо про запровадження на Харківщині графіку погодинних відключень електроенергії

У Харківській області діє графік погодинних відключень електроенергії, у Харкові без світла залишаються до 200 тисяч абонентів, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Діє графік погодинних відключень електроенергії для Харкова і громад області: Мерефянської, Люботинської, Зміївської, Балакліївської, Чугуївської, Ізюмської, Богодухівської та Дергачівської. Графіки перебувають в процесі коригування», – написав він у телеграмі.

Синєгубов також повідомив, що у Харкові відновили роботу метро, інтервал руху – 20 хвилин.

Напередодні місцева влада повідомила, що на Харківщині запроваджують графік погодинних відключень електроенергії. Графік погодинних відключень світла вводиться у період із 25 по 31 березня для Харкова та восьми громад області.

У ніч і вранці 22 березня російські війська завдали чергового удару по Україні, у Міненерго зазначили, що це найбільш масована атака по українській енергетиці за останній час.

Про удари, зокрема по енергетичній інфраструктурі, повідомляли в Харкові, Запоріжжі, на Дніпропетровщині, Вінниччині, Хмельниччині, Івано-Франківщині, Львівщині, Полтавщині, Сумщині.

За даними Міненерго, після російських атак 22-23 березня без електроенергії залишались понад мільйон споживачів.

Форум

XS
SM
MD
LG