Доступність посилання

ТОП новини

Щонайменше 72 тенісисти потрапили під жорсткий карантин напередодні AUS Open


Медики отримали п’ятий позитивний тест на COVID-19 з чартерних рейсів, якими гравці, тренери і представники ЗМІ летіли в Мельбурн
Медики отримали п’ятий позитивний тест на COVID-19 з чартерних рейсів, якими гравці, тренери і представники ЗМІ летіли в Мельбурн

Щонайменше 72 тенісисти потрпили під жорсткий карантин напередодні Відкритого чемпіонату Австралії (AUS Open) після того, як медики отримали п’ятий позитивний тест на COVID-19 з чартерних рейсів, якими гравці, тренери і представники ЗМІ летіли в Мельбурн.

Організатори Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу, головного тенісного турніру, який відкриває сезон, підтвердили 17 січня, що останній позитивний тест стосувався пасажира, що летів з Дохи (Катар) у Мельбурн.

Особа з позитивним результатом тесту не є тенісистом, проте всі 58 пасажирів, в тому числі 25 гравців, тепер не можуть залишати свої готельні номери і тренуватися протягом 14 днів.

Раніше 47 гравців були відправлені на жорсткий карантин після трьох позитивних тестів, отриманих з чартерного рейсу із Лос-Анджелеса і одного рейсу – з Абу-Дабі.

Серед українців, які наразі опинилися в жорсткому карантині, – Марта Костюк і Сергій Стаховський.

Турнір, який стартує 8 лютого, як запевняє керівництво Відкритого чемпіонату Австралії, попри цю ситуацію, розпочнеться вчасно.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG