Доступність посилання

ТОП новини

У Тернополі триває ліквідація наслідків ракетного удару – ДСНС


Тернопіль зазнав російської атаки пізно вночі 13 травня та вранці 14 травня. Фото ілюстративне
Тернопіль зазнав російської атаки пізно вночі 13 травня та вранці 14 травня. Фото ілюстративне

У Тернополі триває ліквідація наслідків пожежі після ракетного удару, повідомляє у телеграмі Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Попередньо відбулося влучання уламків крилатої ракети в складські приміщення, що призвело до пожежі. У місцях падіння зафіксовано 2 осередки горіння. О 01:52 годині локалізована пожежа першого осередку, а о 02:28 годині – пожежа другого. Наразі ліквідація пожежі триває», – йдеться у повідомленні.

У ДСНС також додали, що близько о 5:00 ранку 14 травня місто вдруге зазнало атаки. В результаті вибухів, ймовірно, від уламків ракети, були пошкоджені цивільні будівлі та автомобілі. Наразі немає інформації про постраждалих.

Ввечері 13 травня в Україні було оголошено повітряну тривогу. У Тернополі, як повідомив голова облради Михайло Головко, було влучання в промзоні міста. Згодом в ОВА уточнили, що є влучання у складські приміщення, тоді травмовані були двоє людей – вони отримали осколкові поранення та опіки.

Читайте також – Нічна атака РФ: ЗСУ знищили 25 дронів і три крилаті ракети

О 3:40 по всій території України було оголошено повітряну тривогу, яка тривала близько двох годин. Влада повідомила, що вночі 14 травня російські війська повторно крилатими ракетами атакували Тернопільщину. За даними ОВА, зафіксована руйнація двох та пошкодження дванадцяти дачних будинків.

XS
SM
MD
LG