Доступність посилання

ТОП новини

Посольство України в Угорщині поінформувало про наслідки автоаварії з українцями


Посольство України в Угорщині поінформувало про наслідки автомобільної аварії, в якій попереднього дня, 11 серпня, в цій країні потерпіли українці.

Як мовиться в повідомленні, тоді у другій половині дня на території області Ноград, на 59-му кілометрі автошляху № 2, сталася аварія мікроавтобуса, який перевозив громадян України. Він із невідомих причин з’їхав із дороги і перекинувся. Потерпіли 13 українських громадян і водій, громадянин Угорщини. 8 громадян України зазнали важких травм, 5 – легких. Загиблих немає, але одна людина перебуває у стані коми, загроза життю залишається.

За повідомленням поліції, загалом 13 потерпілих у ДТП громадян України були шпиталізовані з різними травмами в лікарні міст Будапешта, Ваца та Балашшадярмата. Семи потерпілим, які були травмовані легко, дозволили залишити лікарні

«Посольство України продовжує тримати ситуацію на контролі. Встановлюємо зв’язок із рідними постраждалих. Перебуваємо на контакті з відповідними медзакладами. Телефон гарячої лінії посольства України в Угорщині: +36 1 422 41 18», – мовиться в повідомленні.

XS
SM
MD
LG