Доступність посилання

ТОП новини

Поліція розглядає кілька версій вбивства «Сармата» – від замовного до побутового


Поліція розглядає кілька версій вбивства жителя Бердянська, колишнього бійця батальйону «Донбас» Віталія «Сармата» Олешко – від замовного до побутового. Про це заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Висунуто низка версій щодо вбивства чоловіка. Кожна версія має право на життя. Є певні напрацювання. Розглядаємо версії від замовного вбивства до звичайного побутового. Але занадто рано вказувати на якусь конкретну особу. Можу тільки стверджувати, що у найближчий час зазначене вбивство буде розкрито», – сказав Аброськін.

За його словами, для розшуку і встановлення місця перебування вбивці задіяди всі оперативні підрозділи.

За даними місцевих активістів, вже затримали 4 підозрюваних у вбивстві «Сармата», проте у поліції це наразі не підтверджують.

У Бердянську невідомий застрелив місцевого активіста і колишнього бійця батальйону «Донбас» Віталія «Сармата» Олешко.

У квітні 2018 року Віталій «Сармат» Олешко організував у Запоріжжі мітинг проти голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля. Учасники акції звинувачували посадовця у занедбанні Молочного лиману, де минулого року внаслідок несвоєчасної очистки русла лиману стався масовий замор риби. Окрім того, активісти заявляли, що на ремонт дороги Василівка-Енергодар виділили півмільярда гривень, проте ремонт так і не відбувся.

Віталій «Сармат» Олешко також неодноразово публічно виступав з критикою роботи бердянської міської влади.

XS
SM
MD
LG