Доступність посилання

ТОП новини

РФ тримає два кораблі в Чорному морі – ВМС


Носіїв крилатих ракет серед них немає, повідомили Військово-морські сили Збройних сил України
Носіїв крилатих ракет серед них немає, повідомили Військово-морські сили Збройних сил України

Росія станом на ранок 23 травня тримає в Чорному морі два своїх кораблі, носіїв крилатих ракет серед них немає, повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

«В Азовському морі ворожі кораблі відсутні, у Середземному морі – один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет «Калібр», загальним залпом – до 16 ракет», – йдеться в повідомленні.

Останнім часом, за даними ВМС України, Росія майже не виводила свої кораблі на чергування у Чорному морі через ураження російських суден під час українських ударів.

Нещодавно Військово-морські сили Збройних сил України повідомили про знищення російського морського тральщика «Ковровець» в ніч проти 19 травня.

21 травня в Генштабі ЗСУ підтвердили, що в ніч на 19 травня Сили оборони України уразили в Севастополі ще і російський ракетний корабель «Циклон».

Раніше речник Військово-морських сил та голова Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в етері Радіо Свобода заявив, що ураження «Циклона» означатиме, що в Криму немає жодного судна-носія крилатих ракет.

Читайте також: Чорноморський флот Росії вже втратив третину кораблів – ВМС

Форум

XS
SM
MD
LG