Доступність посилання

ТОП новини

Разумков заявив, що цього тижня позачергового засідання Ради не буде


Дмитро Разумков припускає, що парламент збереться на засідання 13 бкркзня
Дмитро Разумков припускає, що парламент збереться на засідання 13 бкркзня

Позачергове засідання Верховної Ради цього тижня вже не відбудеться, заявив спікер парламенту Дмитро Разумков.

«Позачергове засідання трохи переміщене в часі, воно відбудеться орієнтовно в понеділок», – сказав Разумков в ефірі каналу «Україна 24».

Він зазначив, що тільки в середу ввечері з’явився остаточний варіант змін до державного бюджету України, який роздати депутатам, щоб вони ознайомилися і підготували свої зауваження.

За словами Разумкова, ще відбудуться додаткові зустрічі і з представниками депутатських фракцій, і головами комітетів щодо кошторису.

Раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомляв, що позачергове засідання парламенту може відбутися цього тижня – 9 або 10 квітня, де головним питанням мають стати зміни до держбюджету.

У період дії карантину народні депутати працюють у комітетах, тимчасових спеціальних і слідчих комісіях та депутатських фракціях. Позачергове засідання скликається при зібраних 150 підписах народних депутатів. На такому засіданні раніше наполягала партія «Європейська солідарність».

30 березня Верховна Рада відхилила запропоновані урядом зміни до кошторису на 2020 рік, відправивши документ на доопрацювання до повторного першого читання.

XS
SM
MD
LG