Доступність посилання

ТОП новини

Нік Вуйчич у Львові закликав українців не здаватися


Мотиваційний тренер, оратор Нік Вуйчич
Мотиваційний тренер, оратор Нік Вуйчич

Відомий мотиваційний тренер, автор книги «Життя без обмежень» Нік Вуйчич уперше приїхав до Львова, де 28 жовтня виступить перед кількатисячною аудиторією. Вуйчич народився без ніг і рук, але зумів навчитись жити і досягнув успіху, ставши популярним оратором і автором бестселерів, створивши благодійну організацію «Життя без кінцівок».

«Найважливіше у житті бути вдячним, цінувати дружбу і служіння Богові. Торік у Києві я більше говорив про Бога і віру. Цього разу у Львові більше говоритиму про практичні речі. Звісно, віра і позитивне мислення завжди потрібні. Але говоритиму про принципи, щоб ми могли дивитись на перепони в нашому житті не як на бар’єри, а як на можливості. Хочу кинути людям виклик – не здаватись. Глибше роздумуватиму про те, чого мене навчили батьки, що мені допомогло стати успішним і вдячним, а також покірним. Бути впевненим не означає, що ти маєш бути гордим, упокорення і покірність не є слабкістю, це те, як розуміємо свою цінність як людини, як особистості, як цінуємо інших людей», – зауважив Нік Вуйчич на прес-конференції у Львові, яка передує виступу.

Програма візиту до Львова називається «Життя без обмежень», бо власне життя Ніка є свідченням того, що ніщо не може завадити віру, надії, любові і досягненню мрій.

Нік Вуйчич народився без рук і ніг у 1982 році, в Австралії, в родині сербських емігрантів. Пережив чимало емоційних труднощів, але зумів навчитись багатьох речей, щоб давати собі раду. Сьогодні він живе у США і є успішною людиною, має дружину та чотирьох дітей. Він відвідав майже 70 країн, і скрізь збирає тисячі людей, яких прагне надихнути на віру, надію, оптимізм, закликає використовувати свій потенціал.

XS
SM
MD
LG