Доступність посилання

ТОП новини

В Україні на аукціоні продали першу колонію – Малюська


Міністр Денис Малюська каже, що «великий розпродаж в’зниць» перетвориться на «велике будівництво в’зниць»
Міністр Денис Малюська каже, що «великий розпродаж в’зниць» перетвориться на «велике будівництво в’зниць»

Майно Львівської виправної колонії №48 (Хуторівка 2) продали на електронному аукціоні за 377,5 мільйонів гривень, повідомив у фейсбуці міністр юстиції Денис Малюська.

«Сьогодні на аукціоні продали перший лот – майно колонії №48 (Хуторівка, 2). Стартова ціна основного об’єкту – 132 млн 674 тис 303 грн. 55 копійок. Ціна продажу за результатами торгів – 377 млн 500 тисяч гривень. Зростання ціни на аукціоні – ледь не у три рази. У торгах взяли участь 7 учасників. Це перший продаж «Великого розпродажу в’зниць», – повідомив Малюська.

За його словами, розподіл виручених коштів відбуватиметься за принципом 30/70: 30% – до державного бюджету, 70% – на відбудову в’язничної інфраструктури.

У серпні минулого року Міністерство юстиції оголосили про початок великого розпродажу нерухомого майна пенітенціарної системи. У відомстві на 2021 рік запланували приватизацію чотирьох тюрем.

Читайте також: Тюрма на продаж та ув'язнення за власний рахунок. Про українські нововведення міністр Малюська розповідає світовій аудиторії

XS
SM
MD
LG