Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: 10 лютого був найбільший за кількістю влучань обстріл Запоріжжя від початку вторгнення РФ


Дані про постраждалих не надходили (фото ілюстративне)
Дані про постраждалих не надходили (фото ілюстративне)

Війська РФ напередодні здійснили найбільший за кількістю влучань з початку широкомасштабного вторгнення обстріл Запоріжжя. Як повідомили у пресслужбі поліції Запорізької області, правоохоронці документують наслідки 18 ракетних ударів.

«Учора росіяни здійснили найбільший за кількістю влучань (з початку широкомасштабного вторгнення) обстріл території обласного центру. Застосували дрон-камікадзе, били ракетами типу С-300 та Х-101 по об’єктах критичної інфраструктури. Відомості про постраждалих не надходили», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що поліцейські зафіксували влучання на територіях підприємства, садового товариства, об’єктах цивільної та критичної інфраструктури. Зокрема, три удари завдано стратегічними крилатими ракетами «повітря-земля» Х-101.

Окрім обласного центру, російські війська обстріляли Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Малу Токмачку, Затишшя, Білогір’я, Чарівне.

У Запорізькій міськраді повідомляли, що 10 лютого на світанку російські війська атакували Запоріжжя ракетами. Лише за годину було зафіксовано близько 20-ти вибухів. Під обстріл, зокрема, потрапили, об’єкти енергетичної та промислової інфраструктури.

XS
SM
MD
LG