Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі на фестивалі консервації збирають допомогу для військових та їхніх родин


Усі охочі також можуть передати свої домашні заготівлі для благодійних цілей
Усі охочі також можуть передати свої домашні заготівлі для благодійних цілей

15–16 вересня в Запоріжжі відбувається всеукраїнський фестиваль домашньої консервації «Нас не подолати». Заявки на участь у цьогорічному фестивалі подали близько 50 громадських організацій та окремих учасників із Запоріжжя, Києва, Харкова, Дніпра, Херсона, Тернополя та Полтави.

У рамках фестивалю відбуваються різноманітні кулінарні майстер-класи, дегустації, конкурси тощо. Зокрема, гостям свята пропонують взяти участь у шинкуванні капусти, яку планують передати до військових частин, що беруть участь у бойових діях на Донбасі.

Усі охочі також можуть передати свої домашні заготівлі для благодійних цілей.

«Ми співпрацюємо з багатьма волонтерами Запоріжжя, а вони завжди «на пульсі подій». Минулого року через волонтерів ми передавали консервацію кільком родинам ветеранів війни на Донбасі, а цього року, за інформацією волонтерів, такої потреби стало більше. Не можна сказати, що ми спрямовуємо допомогу лише на щось окремо – ми готові допомагати і дитячим будинкам, і інтернатам, і, звісно, воїнам. І ми відкриті до співпраці з усіма волонтерами і з усіма, хто потребує такої допомоги», – розповів один із організаторів фестивалю Віктор Бабенко.

Фестиваль домашньої консервації «Нас не подолати» відбувається в Запоріжжі вчетверте. За час існування фестивалю, на благодійні цілі було зібрано понад 4.5 тонн консервації.

XS
SM
MD
LG