Доступність посилання

ТОП новини

Влада розповіла про наслідки ранкових ракетних ударів по Запоріжжю


Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю, архівне фото
Наслідки ракетних ударів по Запоріжжю, архівне фото

Через російські масовані ракетні удари в різних районах Запоріжжя ушкоджено обʼєкти енергетичної та промислової інфраструктури, люди не постраждали, повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«На обʼєктах зафіксовано ушкодження покрівлі, вікон, складських приміщень, фасадів, парканів. На місцях деяких прильотів виникли пожежі. На щастя, ніхто з людей не постраждав – чергові зміни під час тривоги перебували в укритті» , – написав він у телеграмі.

Крім того, Куртєв повідомляє, що від вибухової хвилі повилітали вікна в одному з багатоповерхових будинків, а також у приміщенні навчального закладу та обʼєкту культурного призначення.


Вранці 10 лютого російські війська завдали ударів по містах та об’єктах критичної інфраструктури України. Про удари по інфраструктурі повідомили в Запоріжжі і Харкові. За даними влади, за годину у Запоріжжі зафіксували 17 прильотів – це найбільша кількість з початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомили в Повітряних силах ЗСУ, по Харківській та Запорізькій областях противник запустив до 35 зенітних керованих ракет (С-300).

XS
SM
MD
LG