Доступність посилання

ТОП новини

Мера Люботина Харківської області затримали під час отримання хабара – Аваков


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Мера Люботина на Харківщині затримали під час отримання хабара у розмірів в понад 250 тисяч гривень, заявляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Тільки що реалізувалися (затримали – ред.) по групі хабарників з корупційною складовою. Мер, три депутати, один з них голова земельної комісії і землевпорядник. Мер Люботина (місто обласного значення на Харківщині) – взяли на хабарі, загальна сума більше 250 тисяч гривень. За неправомірне виділення земельних ділянок», – написав Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Минулого тижня під час засідання Кабміну, яке транслювали в прямому ефірі українські канали, затримали колишнього голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького. Їм інкримінують організацію злочинних схем при закупівлі пального за завищеними цінами.

Пізніше суд застосував щодо Бочковського та його заступника Стоєцього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці. Колишні чиновники можуть бути звільнені від тримання під вартою у разі внесення застави у сумі понад мільйон гривень. Cьогодні Стоєцького звільнили, він вніс заставу.

XS
SM
MD
LG