Доступність посилання

ТОП новини

Зв’язатися із заблокованою фабрикою майже неможливо – прес-служба Roshen


Фабрика Roshen у Липецьку
Фабрика Roshen у Липецьку

Зв’язку із керівництвом фабрики Roshen у російському Липецьку майже немає, обшук на підприємстві триває. Про це Радіо Свобода розповіла керівник відділу зв’язків з громадськістю і комунікацій корпорації Інна Петренко.

«Правоохоронні структури і досі перебувають на підприємстві і проводять перевірку юридичної і фінансової документації», – сказала Петренко.

За її словами, єдине послаблення, на яке пішли російські правоохоронці, це завантаження вантажівок на одному з російських підприємств у селі Косирівка.

«Вони там зранку стояли, чекали на товар», – зазначила представник корпорації.

За словами Петренко, правоохоронці отримали ордер на обшук у зв’язку з податковою претензією, яку висунули до фабрики минулого тижня.

«Ми зі свого боку подавали оскарження, але його не прийняли. Нам невідомо, як така велика податкова нестача, наскільки я пам’ятаю мова йде про 24 мільйони рублів, могла з’явитись на підприємстві», – наголосила керівник відділу.

Сьогодні ЗМІ повідомили про обшуки і блокування роботи фабрики Roshen у Липецьку. Представники компанії назвали ці дії неправомірними.

XS
SM
MD
LG