Доступність посилання

ТОП новини

Московські клуби відмовилися проводити концерт пам’яті Нємцова


Московські клуби відмовилися проводити концерт пам'яті Бориса Нємцова, який планувався на 7 квітня – через 40 днів після вбивства російського опозиціонера. Про це повідомив продюсер і ведучий російського телеканалу «Дождь» Михайло Козирєв на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Московські клуби спочатку висловлювали зацікавленість у проведенні концерту, брали час на роздуми, а за добу відмовляли під різними приводами. Речники клубів говорили, що їм «не рекомендували», вони «не готові» чи «не хочуть з цим зв’язуватися», або що «майданчик в цей день зайнятий».

Єдиною людиною, який погодився на пропозицію, виявився Стас Намін з Зеленого театру, який є відкритою сценою, пише Михайло Козирєв. Проте організатори не ризикнули проводити концерт на початку квітня на великому відкритому майданчику – у Зеленому театрі парку Горького – і вирішили відмовитися від цієї пропозиції.

Артисти виступлять у прямому ефірі російського телеканалу «Дождь». Концерт називатиметься «Нємцов міст». Свою згоду на участь у ньому вже підтвердили Юрій Шевчук, Андрій Макаревич і «Бі-2».

XS
SM
MD
LG