Доступність посилання

ТОП новини

Новим тимчасовим виконувачем обов’язків «Укртранснафти» призначили Сергія Сукала


Наглядова рада «Укртранснафти» вирішила призначити тимчасовим виконувачем обов’язків підприємства Сергія Сукала замість Юрія Мірошника, який обіймав цю посаду з 19 березня. Як заявив глава наглядової ради «Укртранснафти» Олександр Савченко, сьогодні Сергія Сукала планують представити колективу і провести в кабінет глави «Укртранснафти».

Про це стало відомо на засіданні наглядової ради «Укртранснафти», що відбулося в будівлі НАК «Нафтогаз України», повідомляє з місця події журналіст програми «Схеми» – спільного проекту Радіо Свобода і Першого Національного.

За даними видання «Українська правда», раніше Сукало працював в компанії «Бринкфорд» (2002-2005 і 2006-2007 роки), яку контролювали екс-депутат Давид Жванія і депутат від «Народного фронту» Микола Мартиненко. Крім того, Сукало був членом наглядової ради «Діамантбанку» (2002-2005), який обслуговує інтереси Жванії-Мартиненка.

У 2007-2010 роках Сукало був віце-президентом «KDD Group N.V.», яка належить братам Олександру і В’ячеславу Константиновським (депутат від НФ) і Віктору Тополову (екс-депутат від НУНС).

Також Сукало був членом правління Луганського патронного заводу.

19 березня наглядова рада «Укртранснафти» тимчасово відсторонила голову правління Олександра Лазорка від посади. Замість нього призначила Юрія Мірошника. Однак він по суті так і не зміг приступити до виконання своїх обов’язків на цій посаді.

Олександр Лазорко взяв лікарняний, призначив замість себе виконувачем обов’язків голови правління «Укртранснафти» свого заступника Наталію Парахоняк. З 19 березня по 8 квітня вона представляла інтереси підприємства як виконувач обов’язків голови правління і мала в своєму розпорядженні печатки підприємства.

XS
SM
MD
LG