Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» вимагає зборів коаліції через заяви Геращенка


Кужель відкидає звинувачення Геращенка у тому, що Тимошенко «працює на Кремль»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:51 0:00

Партія «Батьківщина» називає неправдивими і безпідставними заяви представника «Народного фронту» Антона Геращенка на адресу фракції і вимагає скликати загальні збори коаліції у четвер після ранкового засідання Верховної Ради.

«Як сумлінні члени коаліції ми завжди були переконані, що будь-які непорозуміння, які виникають між фракціями, можна і треба вирішувати всередині коаліції, перш ніж виносити їх на широкий загал. Сьогодні ж депутат Антон Геращенко та його колеги, які вийшли з ним на трибуну, вирішили знехтувати політичним діалогом та перейшли на відверте хамство», – йдеться в заяві «Батьківщини».

Тим часом, член фракції «Батьківщина» Олександра Кужель у парламенті назвала «соромом» заяву Геращенка про те, що лідерка її політичної сили Юлія Тимошенко розхитує ситуацію в державі і «працює на Кремль».

«Виходить (екс – ред.) міністр соціальної політики Денісова, яка була в уряді Юлії Тимошенко і слухає, як член її команди Геращенко говорить, що в уряді Тимошенко є зловживання. Знаєте, це просто цирк. Юрій Луценко сидить, (екс – ред.) міністр МВС уряду Юлії Тимошенко. Оніщук, (екс – ред.) міністр юстиції, зараз очолює Конституційну комісію у пана президента», – сказала вона.

Кужель також відповіла, що це все-одно, що «казати, що пан президент працював міністром економіки в уряді Азарова, який сьогодні звинувачують у зловживанні».

«У чому ще винна Юлія Тимошенко, там Ейфелева вежа ще не падає, все нормально?», – емоційно додала вона.

Геращенко: Тимошенко і «Свобода» – це агенти Кремля
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:29 0:00

Депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко звинуватив депутата Юлію Тимошенко і партію «Свобода» у роботі на президента Росії Володимира Путіна. Такі закиди пролунали з трибуни під час парламентського засідання 8 квітня.

Депутат від «Свободи» Андрій Іллєнко заявив, що коаліція боїться його політичну силу. За його словами, саме «Свобода» чатує, щоб уряд «не розкрадав державу».

Іллєнко: «Уряд просто намагається відволікти увагу від корупції»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:00 0:00

XS
SM
MD
LG