Доступність посилання

ТОП новини

СБУ затримала диверсійну групу з 27 осіб в Одесі – Цеголко


Глава Служби безпеки України доповів президентові Петру Порошенку про затримання в Одесі диверсійної групи у складі 27 осіб, повідомляє речник президента Святослав Цеголко.

«СБУ затримала небезпечну диверсійну групу з 27 осіб в Одесі. Про це щойно президентові доповів глава СБУ. У бойовиків вилучили гранатомети і схеми інфраструктурних об'єктів регіону, зокрема портів. Двоє затриманих підозрюються в підготовці замаху на народного депутата», – написав Цеголко у своєму Facebook.

8 квітня в СБУ повідомили про викриття угруповання, яке готувало провокації та диверсії в Одесі під час святкування Дня визволення Одеси від фашистських загарбників.

Правоохоронці затримали в Одесі десять диверсантів, провели обшуки, під час яких вилучено докази того, що діяльність злочинної групи координувалася представниками російських спецслужб, заявили в СБУ.

Останніми місяцями на Одещині почастішали випадки застосування вибухівки, правоохоронці більшість цих інцидентів кваліфікується як «диверсію» чи «терористичний акт».

XS
SM
MD
LG