Доступність посилання

ТОП новини

Сукало приступив до виконання обов’язків керівника «Укртранснафти»


Штанговий насос для видобування нафти (ілюстраційне фото)
Штанговий насос для видобування нафти (ілюстраційне фото)

Виконувач обов’язків голови правління «Укртранснафти» Сергій Сукало підписав наказ про прийняття на себе обов’язків керівника від 9 квітня. Про це йдеться у наказі компанії, який оприлюднила низка ЗМІ.

«Відповідно до протоколу засідання Наглядової ради ПАТ «Укртранснафта» від 8 квітня 2015 року приступаю до тимчасового виконання обов’язків голови правління ПАТ «Укртранснафта», від 9 квітня 2015 року по 10 серпня 2015 року з оплатою праці згідно з чинним законодавством України», – йдеться у наказі.

Учора наглядова рада «Укртранснафти» вирішила призначити тимчасовим виконувачем обов’язків підприємства Сергія Сукала замість Юрія Мірошника, який обіймав цю посаду від 19 березня.

19 березня наглядова рада «Укртранснафти» тимчасово відсторонила голову правління Олександра Лазорка від посади. Замість нього призначила Юрія Мірошника. Однак він так і не зміг приступити до виконання своїх обов’язків на цій посаді.

Олександр Лазорко взяв лікарняний, призначив замість себе виконувачем обов’язків голови правління «Укртранснафти» свого заступника Наталію Парахоняк. Від 19 березня по 8 квітня вона представляла інтереси підприємства як виконувач обов’язків голови правління і мала в своєму розпорядженні печатки підприємства.

Корпоративний конфлікт навколо компаній «Укрнафта» та «Укртранснафта» аналітики називають серед причин відставки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського.

У «Нафтогазі» обіцяють провести відкритий конкурс на посади постійних керівників компаній «Укртранснафтп» та «Укргазвидобування».

XS
SM
MD
LG